Voorwaarden

Reserveren en bevestiging

  • Aanvraag voor beschikbaarheid en kosten is vrijblijvend, maar het is geen reservering.

 

  • Uw aanvraag is pas gereserveerd zodra u van ons de bevestiging heeft ontvangen met daarin ‘staat gereserveerd’.

 

 • Een kosteloze en vrijblijvende optie nemen is mogelijk. De optie loopt af op een afgesproken moment.

Annulering

  • Tot 1 maand voor de ophaaldatum kost annuleren €10,00 per tent.

 

  • Tot 14 dagen voor de ophaaldatum kost annuleren 25% van de huursom.

 

  • Bij annulering minder dan 14 dagen voor de ophaaldatum betaalt u 50% van de huursom.

 

 • Geen bericht en niet verschijnen op de ophaaldag kost de volledige huursom.

Betaling

Huur en borg moeten voor of bij ophalen worden betaald. Dit kan bij ons contant of per PIN voldaan worden.

 

Terugbrengen of ophalen buiten openingstijden

Wij zijn ‘s avonds en op zon- en feestdagen gesloten. U kunt eventueel toch uw gehuurde materiaal inleveren. U laadt zelf uit en dekt de materialen af met het grondzeil.

Deze service kost €10,00 tot twee tenten. Voor elke extra tent rekenen wij €5,00.  Dit wordt met uw borg verrekend. De borg krijgt u binnen enkele werkdagen per bank terug.

 

Waterdichtheid

De verhuurde tenten zijn gebruikte legertenten. Wij controleren, repareren en impregneren de tenten regelmatig om de tenten in goede conditie te houden. Ondanks hoge tevredenheid kunnen wij echter geen 100% waterdichtheid garanderen. Als er in de huurperiode langdurige zware regenval verwacht wordt, stellen wij een extra dakzeil kosteloos ter beschikking.

 

Aansprakelijkheid

Verhuurder is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan bij het vervoer, het opzetten en/of het gebruik van de legertenten. Huurder verplicht zich bij extreem weer op tijd af te breken.

 

Verlies en schade

Verlies van en/of schade aan de materialen zijn voor rekening van de huurder. Materiaal wat niet wordt ingeleverd wordt direct met de borg verrekend en door huurder zo nodig aangevuld. De waarde staat vermeld op de huurovereenkomst/instructie.  Kosten aan tent of ander materiaal dat vies of beschadigd wordt ingeleverd (modder, confetti, verf, voedselresten, scheuren, etc.) worden achteraf op uurbasis berekend.

Tenten nat, verkeerd of te laat inleveren.

De retourdatum is een vaste afspraak waar zonder onze toestemming niet vanaf mag worden geweken. Gebeurt dit toch dan kost dit minimaal een nieuwe dag huur.

Tenten nat inleveren kost tussen €10,00 en €30,00 per tent. Alleen in overleg kan de tent zelf gedroogd en kosteloos later ingeleverd worden. Later inleveren kan alleen telefonisch en uiterlijk op de dag van terugbrengen voor 14.00 uur worden afgesproken. Niet ingepakte tenten of tenten die in de verkeerde zakken zitten kost €10,00 per tent.